toihin-fiilis404618821.png
 
 

 

Töihin Autokeitaalle

Autokeidas on lämminhenkinen ja yhteiskuntavastuunsa kantava 100% suomalainen perheyritys. Etsimme jatkuvasti uusia alan ammattilaisia täydentämään joukkoamme. Tahdotko sinä olla uusi Autokeitaan osaaja? Alla näet avoinna olevat paikat.Töihin palmun alle

Liikenneasematyöntekijä

Haluamme tarjota Parasta Teille – asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Vilkas kesä näyttää jatkuvan meillä myös syksyn myötä ja tarvitsemme lisää osaajia!
Sinulla on nyt mahdollisuus liittyä iloiseen
ammattilaisten joukkoomme, kun haemme osa-aikaista liikenneasematyöntekijää Forssan Autokeitaalle.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä konseptiemme parissa. Työskentelet ensisijaisesti pikaruokaravintolassa sekä kaupan tehtävissä mutta innokkaalle ja oppimiskykyiselle työntekijälle tehtäviä on tarjolla myös kahvila-ravintolassamme. Palvelemme asiakkaita positiivisella asenteella vuoden jokaisena päivänä.
Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla. Paikkoja on avoinna kahdellekin innokkaalle asiakaspalvelijalle,
joten työtuntimäärät ja työajat ovat neuvoteltavissa.
Työ sopii siten myös opiskelijalle, joka on halukas työskentelemään pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin.

Odotamme sinulla olevan kokemusta palvelualan
tehtävistä ja mahdollisesti ravintolatyöstä.
Tärkeintä meille on positiivinen ja palveluhenkinen
asenne. Odotamme sinun olevan hyvä tyyppi,
koska muita meillä ei olekaan töissä!

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka.
Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi pikaisesti (käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana) ja viimeistään 8.9.2019  alla olevan
lomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä
liikenneasemapäällikkö Henna Järviseltä,
puh. 040 7257 865.
    

Töihin palmun alle

 Kokki / Keittiöammattilainen

Haluamme tarjota Parasta Teille – asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Sinulla on nyt mahdollisuus liittyä iloiseen ammattilaisten joukkoomme, kun haemme kokkia Iin Autokeitaalle!

Tarjoamme monipuolisia keittiötyötehtäviä kahvila-ravintolassamme. Palvelemme päivittäin satoja aamiais-, lounas- ja a la carte -asiakkaita. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla, aikaisista aamuvuoroista myöhäisiin iltavuoroihin. Työtuntimäärä on neuvoteltavissa.

Odotamme sinulla olevan alan koulutus ja kokemusta kokkina työskentelystä. Olet sitten uraasi aloitteleva tai kokeneempi keittiötyön ammattilainen, tärkeintä meille on positiivinen ja palveluhenkinen asenne. Odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä!

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi pikaisesti (käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana) ja viimeistään 22.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liikenneasemapäällikkö Hannes Kortesalmelta, puh. 040 554 5460.

Myyjä / ravintolatyöntekijä


Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä konseptiemme parissa. Työskentelet kahvila-ravintolan asiakaspalvelussa, pikaruokaravintolassa sekä kaupan tehtävissä. Palvelemme asiakkaita positiivisella asenteella vuoden jokaisena päivänä. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla. Työtuntimäärä on neuvoteltavissa. Odotamme sinulla olevan kokemusta palvelualan tehtävistä ja mahdollisesti ravintolatyöstä. Tärkeintä meille on positiivinen ja palveluhenkinen asenne. Odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä!


Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi pikaisesti (käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana) ja viimeistään 1.9.2019 alla olevan lomakkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liikenneasemapäällikkö Hannes Kortesalmelta, puh. 040 554 5460. 

Emme talleta henkilötietoja työhakemuksien lähettäjien osalta.


 
 
Shop! Hesburger Restaurant Teboil
Otto Veikkaus Finnmari Motelli