toihin-fiilis404618821.png
 
 

 

Töihin Autokeitaalle

Autokeidas on lämminhenkinen ja yhteiskuntavastuunsa kantava 100% suomalainen perheyritys. Etsimme jatkuvasti uusia alan ammattilaisia täydentämään joukkoamme. Tahdotko sinä olla uusi Autokeitaan osaaja? Alla näet avoinna olevat paikat.Töihin palmun alle

Tällä hetkellä ei avoimia paikkoja mutta kuulemme mielellämme sinusta. Mikäli kiinnostamme sinua työnantajana, niin täytä rohkeasti hakemus. Olemme aina kiinnostuneita aktiivisista ihmisistä.

Lisätietoja työstä ja työpaikastaa voit kysyä liikenneasemapäällikkö Henna Järviseltä,
puh. 040 7257 865.
    

Töihin palmun alle

 Kokki / Keittiöammattilainen

Haluamme tarjota Parasta Teille – asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Sinulla on nyt mahdollisuus liittyä iloiseen ammattilaisten joukkoomme, kun haemme kokkia Iin Autokeitaalle!

Tarjoamme monipuolisia keittiötyötehtäviä kahvila-ravintolassamme. Palvelemme päivittäin satoja aamiais-, lounas- ja a la carte -asiakkaita. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla, aikaisista aamuvuoroista myöhäisiin iltavuoroihin. Työtuntimäärä on neuvoteltavissa.

Odotamme sinulla olevan alan koulutus ja kokemusta kokkina työskentelystä. Olet sitten uraasi aloitteleva tai kokeneempi keittiötyön ammattilainen, tärkeintä meille on positiivinen ja palveluhenkinen asenne. Odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä!

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liikenneasemapäällikkö Hannes Kortesalmelta, puh. 040 554 5460.

Vuoropäällikkö

Haluamme tarjota Parasta Teille – asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Hyvä työilmapiiri ja osaava henkilöstöjohtaminen eivät ole meille vain sanahelinää, teemme töitä sen eteen, että kehitymme entistä paremmaksi työpaikaksi. Sinulla on nyt mahdollisuus auttaa meitä kohti tavoitettamme, kun etsimme vuoropäällikköä kehittämään toimintaamme!

Vuoropäällikön tehtävät ovat monipuoliset. Ennen kaikkea ohjaat toimintaa työvuoroissa ja motivoit tiimisi parhaaseen palveluun laajalle asiakaskunnallemme ja huolehdit siitä, että teemme oikeita asioita, oikein ja oikeaan aikaan. Oppimiskykyiselle ja motivoituneelle tekijälle tarjoamme myös runsaasti kehittymisen mahdollisuuksia: erityisesti keittiötaitoiselle osaajalle lisävastuuta on tarjolla ravintolatoiminnoissamme.

Odotamme sinulla olevan kokemusta ravintolatoiminnasta sekä esimiehenä toimimisesta. Keittiötaidot ovat ehdottomasti etu! Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla, joten on tärkeää, että viihdyt työssä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Ehdottomasti tärkeintä meille kuitenkin on positiivinen ja tinkimätön palveluasenne, sekä rohkeus ohjata työtä ja tekemistä kohti tavoiteitamme. Uskallat myös puuttua ongelmiin, koska meillä ne ratkotaan. Lisäksi odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä!

Oletko sinä parasta meille? Täytä hakemus pikaisesti sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Nyt kannattaa toimia viipymättä!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liikenneasemapäällikkö Hannes Kortesalmelta, puh. 040 554 5460.

 

Emme talleta henkilötietoja työhakemuksien lähettäjien osalta.


 
 
Shop! Hesburger Restaurant Teboil
Otto Veikkaus Finnmari Motelli