toihin-fiilis404618821.png
 
 

 

Töihin Autokeitaalle

Autokeidas on lämminhenkinen ja yhteiskuntavastuunsa kantava 100% suomalainen perheyritys. Etsimme jatkuvasti uusia alan ammattilaisia täydentämään joukkoamme. Tahdotko sinä olla uusi Autokeitaan osaaja? Alla näet avoinna olevat paikat.Töihin palmun alle

Kokki, Forssa:

Autokeidas on suomalainen perheyritys jonka liikeideana on tarjota asiakkailleen tienvarsitaukopalveluja. Pääkonsepteihin kuuluvat ravintola, pikaruoka, päivittäistavarakauppa ja polttoainejakelu. Yrityksen historia ulottuu aina viisikymmentäluvulle asti. Autokeidas työllistää toimipisteillään yli 100 ravintolan- ja kaupanalan ammattilaista. Konsernin liikevaihto on yli 10 miljoonaa.

Haluamme tarjota Parasta Teille –asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Sinulla on nyt mahdollisuus liittyä iloiseen ammattilaisten joukkoomme, kun haemme kokkia Forssan Autokeitaalle!

Tarjoamme monipuolisia keittiötyötehtäviä kahvila-ravintolassamme. Palvelemme päivittäin satoja aamiais-, lounas- ja a la carte -asiakkaita. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla, aikaisista aamuvuoroista myöhäisiin iltavuoroihin. Työtuntimäärä on neuvoteltavissa. Kesän jälkeen sinulla on halutessasi myös mahdollisuus jatkaa työskentelyä meillä. 

Odotamme sinulla olevan alankoulutus ja kokemusta kokkina työskentelystä.  Olet sitten uraasi aloitteleva tai kokeneempi keittiötyön ammattilainen, tärkeintä meille onpositiivinen ja palveluhenkinen asenne. Odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä! 

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi (sivun alaosassa) pikaisesti (käsittelemmehakemuksia jo hakuaikana) ja viimeistään 30.6.2019.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä viikoilla 24 tai 26 liikenneasemapäällikkö Henna Järviseltä,
puh. 040 7257 865.

Vuoropäällikkö, Forssa

Haluamme tarjota Parasta Teille –asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Sinulla on nyt mahdollisuus liittyä iloiseen ammattilaisten joukkoomme, kun haemme vuoropäällikköä  Forssan Autokeitaalle!

Tarjoamme monipuolisia esimiestehtäviä konseptiemme parissa. Työsuhteesi alkuvaiheessa toimit vuoropäällikkönä erityisesti Hesburgerin työtehtävissä, mutta monipuolisia tehtäviä on tarjolla myös kahvila-ravintolassamme sekä
K Shop-kaupassamme. Ohjaat toimintaa työvuoroissa konseptin mukaisesti ja motivoit tiimisi parhaaseen palveluun laajalle asiakaskunnallemme. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla. Oppimiskykyiselle ja motivoituneelle tekijälle tarjoamme myös runsaasti kehittymisen mahdollisuuksia.

Odotamme sinulla olevankokemusta ravintolatoiminnasta, pikaruoka-alalta tai vastaavistatyöympäristöistä sekä erityisesti esimiehenä toimimisesta. Ehdottomasti tärkeintä meille kuitenkin on positiivinen ja tinkimätön palveluasenne sekä rohkeus ohjata työtä ja tekemistä kohti tavoitteitamme. Uskallat myös puuttua ongelmiin,koska meillä ne ratkotaan! Lisäksi odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä viikoilla 24 tai 26 liikenneasemapäällikkö Henna Järviseltä,
puh. 040 7257 865.

    

Töihin palmun alle

Vuoropäällikkö Ii:

Autokeidas on suomalainen perheyritys jonka liikeideana on tarjota asiakkailleen tienvarsitaukopalveluja. Pääkonsepteihin kuuluvat ravintola, pikaruoka, päivittäistavarakauppa ja polttoainejakelu. Yrityksen historia ulottuu aina viisikymmentäluvulle asti. Autokeidas työllistää toimipisteillään yli 100 ravintolan- ja kaupanalan ammattilaista. Konsernin liikevaihto on yli 10 miljoonaa.

Haluamme tarjota Parasta Teille –asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Sinulla on nyt mahdollisuus liittyä iloiseen ammattilaisten joukkoomme, kun haemme vuoropäällikköä  Iin Autokeitaalle!

Tarjoamme monipuolisia esimiestehtäviä konseptiemme (Hesburger, kahvila-ravintola, K Shop) parissa. Ohjaat toimintaa työvuoroissa ja motivoit tiimisi parhaaseen palveluun laajalle asiakaskunnallemme. Työ on vuorotyötä vaihtelevilla työajoilla. Oppimiskykyiselle ja motivoituneelle tekijälle tarjoamme myös runsaasti kehittymisen mahdollisuuksia. 

Odotamme sinulla olevan kokemusta ravintolatoiminnasta, pikaruoka-alalta tai vastaavista työympäristöistä sekä esimiehenä toimimisesta. Ehdottomasti tärkeintä meille kuitenkin on positiivinen ja tinkimätön palveluasenne, sekä rohkeus ohjata työtä ja tekemistä kohti tavoiteitamme. Uskallat myös puuttua ongelmiin, koska meillä ne ratkotaan! Lisäksi odotamme sinun olevan hyvä tyyppi, koska muita meillä ei olekaan töissä! 

Autokeitaan tavoite on olla teiden houkuttelevin taukopaikka – ja alan paras työpaikka. Oletko sinä parasta meille? Lähetä siinä tapauksessa hakemuksesi (lomake sivun alaosassa) pikaisesti (käsittelemmehakemuksia jo hakuaikana) ja viimeistään 30.6.2019. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä liikenneasemapäällikkö Hannes Kortesalmelta, puh. 040 554 5460.


 

Emme talleta henkilötietoja työhakemuksien lähettäjien osalta.


 
 
Shop! Hesburger Restaurant Teboil
Otto Veikkaus Finnmari Motelli